COMODALCE

Projekt címe:

COMODALCE – Multimodális fuvarozás összehangolásának javítása Közép-Európában

Támogatási program:

CENTRAL EUROPE

Projekt időtartama:

2019.04.01 - 2022.03.03.

RSOE szerepe:

Munkacsomag vezető

comodalce_port

Projektleírás:

A közép-európai fuvarozási ágazatot továbbra is olyan kihívások jellemzik, amelyek akadályozzák annak versenyképességét. Az intézményi keret széttöredezettsége a kikötők / intermodális logisztikai csomópontok és a közintézmények között, az árufuvarozók és a logisztikai csomópontok közötti elégtelen koordináció mind negatívan befolyásolják a multimodális szállítás szállítási költségeit, idejét és megbízhatóságát. A közúti szállítás a leggyakrabban használt szállítási mód, amely összeköti az egyes kikötőkét a szárazföldi célállomásokkal, ami növeli az üvegházhatású gázok kibocsátását.

A COMODALCE projekt célja az együttműködés és a koordináció fokozása Közép-Európában a multimodális fuvarozásban érintett felek között az innovatív információs és kommunikációs rendszerek alkalmazásával. A projekt összegyűjti a multimodális szállítási folyamatokat generáló legfontosabb kikötőket és vasúti terminálokat, valamint az üzemeltetőket.

A partnerek elemezik a jelenlegi helyzetet, a régió, valamint az EU legjobb gyakorlatait. Ez az elemzés stratégiákat fog eredményezni az összehangolt multimodális szállítás elősegítésére az ICT-n keresztül. A stratégiákat kísérleti tevékenységekben tesztelik, amelyek jelentősen javítják a transznacionális multimodális szállítási ágazat hatékonyságát és versenyképességét azáltal, hogy optimalizálják annak szállítási költségeit, idejét és megbízhatóságát. A stratégia és a kísérleti projektek hozzájárulnak a közúttól a vasútig terjedő további átálláshoz és az átfogó logisztikai lánc javításához, gyakorlati, kézzelfogható és végfelhasználó-orientált eredményekhez vezetnek.

Beszerzési eljárást megindító felhívás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Egyesületünk a COMODALCE projekt (azonosítója: CE1455) során felmerülő a „Konténerterminál és hajó közötti harmonizált interface fejlesztése a COMODALCE projekt WPT2 ’Pilot Action megvalósítása’ munkacsomag keretében” tárgyú szolgáltatás nyújtására külső szolgáltatók kíván bevonni. Jelentkezésüket várjuk a mellékelten csatolt „COMODALCE_ajánlattételi_felhívás_pilot tevékenység megvalósítására” dokumentumban foglaltak szerint 2020. szeptember 25. 16:00 óráig.

2020.09.21.

A melléklet alapján várjuk a COMODALCE projekt keretében árajánlatukat, legkésőbb 2022. január 10. 11:00 óráig.

2022.01.06.

Árajánlattételi felhívás

Március 8-ra tervezett COMODALCE rendezvényünkhöz várjuk Önöktől árajánlataikat az alábbiak szerint:
Dátum: 2022. március 8.
Idő: 10h – 14h
Rendezvény jellege: konferencia
Terem elrendezése: U alakban vagy iskolapados (esetleg egyéb) elrendezéssel
Technikai igény: projektor, veítővászon, pulpitus, mikrofon
Résztvevők száma: kb. 45 fő
Catering1: érkezéskor víz, kávé, üdítő és sós teasütemény bekészítés
Catering2: Ebéd
Árajánlatukat kérjük a szidonia.kakuk@gmail.com címre megküldeni.
Határidő: 2022.02.02. 10 óra
Köszönettel, Kakuk Szidónia

2022.01.18.

Árajánlattételi felhívás

Március 8-án megrendezésre kerülő COMODALCE workshopunk alkalmára kérünk Önöktől árajánlatot 70 darab Godello boros szettre, logóval ellátva.
Szállítási határidő: 2022 március 7.
Szállítási hely: 1089-Budapest, Elnök utca 1.
Árajánlatukat kérjük a szidonia.kakuk@gmail.com címre megküldeni.
Határidő: 2022.03.03. 14 óra
Köszönettel, Kakuk Szidónia

2022.03.02.