2024-es februári Felügyelő Bizottsági és Elnökségi Ülések

2024. február 27-én megtartottuk idei első Elnökségi és Felügyelő Bizottsági Üléseinket, melyek az Elnök utcai irodánkban hibrid személyes és online részvétellel valósultak meg. 8 fő elnökségi tagunk jelent meg, vagy távolról kapcsolódott be, így az Alapszabályban foglaltaknak megfelelően határozatképes volt az ülés.

A tervek ismertetése után Rábai Roland üzemeltetési csoportvezető tartott egy teljeskörű összefoglaló előadást a Folyami Információs Rendszerről (RIS), melyet Egyesületünk épített ki és tart fenn a magyarországi Duna szakaszon.

Fejes Tamás, a Felügyelő Bizottság helyettes elnöke foglalta össze a Bizottság véleményét a 2024. évi Költségvetési tervezetről és Munkatervről, melyeket elfogadásra javasolt az Elnökség számára.

Az ülés végén tartott szavazáson valamennyi napirendi pontot egyhangúlag elfogadtak. Dobai Sándor záróbeszédében elmondta, bízik abban, hogy minden, a Munkatervben foglalt célt, feladatot és programot zökkenőmentesen meg tud valósítani az Egyesület apparátusa.

 

Ekkor frissült: február 29, 2024