Országos Elnökségi és Felügyelőbizottsági ülés

Egyesületünk az Alapszabálynak megfelelően megtartotta az év első Felügyelőbizottsági- és Országos Elnökségi Ülését. Tekintettel a még mindig tartó veszélyhelyzetre, online módon jelentkeztek be a tagok.

Az Országos Elnökségi Ülésen Dobai Sándor, az Egyesület elnöke röviden ismertette az elnökségi tagokkal a korábban megküldött Munkatervet és részletesen kitért mindazon közfeladatokra, melyekkel hazánk polgárainak biztonságát segítik. Tájékoztatta az Országos Elnökség tagjait, hogy a veszélyhelyzet lezárulásáig az Egyesület törekszik a munkatársak biztonságára, így a kollegák egy jelentős része továbbra is home office-ban végzi munkáját.

Beszámolt a szervezet technikai megújításairól, kiemelt figyelmet szentelt a virtuális valóság szemüvegre készített fejlesztésekre.

Beszédében kitért még a jubileumi 40. évfordulóra, melyet az Egyesület a pandémiás helyzet miatt egy későbbi dátumra tervez megszervezni.

Az Elnökségi Tagok hozzászólásaikban kiemelték a szervezet társadalmi szerepvállalás keretében végzett feladatait és megállapították, hogy az Egyesület a 2022-es évre is változatos, rendkívül hasznos Munkatervet állított össze. Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a szervezet 2022. évi költségvetését és Munkatervét, amelyet előzetesen a Felügyelőbizottság is átnézett.

Dobai Sándor bízik abban, hogy a szervezet valamennyi kitűzött célt és feladatot zökkenőmentesen meg tud valósítani az év folyamán.

Ekkor frissült: szeptember 13, 2022