Titkári Értekezlet online környezetben

2022. 02. 17-én megtartottuk az éves titkári értekezletünket, melyet a járványra való tekintettel az online térben valósítottunk meg. A tagszervezeteink 2002-2003-as megalakulása óta rendszeresen megtartjuk a Titkári Értekezletet, hogy erősítsük a kapcsolatainkat és növeljük a közös munkánk hatékonyságát.

A megyei titkárokon kívül meghívást kapott, Kristóf Péter, tűzoltó ezredes, a BM OKF főigazgató-helyettese, Dr. Bognár Balázs, tűzoltó dandártábornok, Vas megyei igazgató, Dr. habil. Endrődi István, tűzoltó ezredes, MPVSZ országos elnöke, Dobson Tibor, tű. vezérőrnagy, az MTSZ elnöke és Tanka László, tűzoltó ezredes, főosztályvezető.

Dobai Sándor elnök köszöntője után, Kristóf Péter ezredes beszéde következett, ami a két szervezet közötti együttműködés jövőbe mutató terveit tartalmazta. Dr. Bognár Balázs beszédében szó volt az RSOE által Vas megye számára biztosított, a rendezvényeken használható technikai háttérről, a TFA és FCC versenyeken megvalósult sikeres együttműködésekről, valamint az idei programtervekről. Dr. habil. Endrődi István az elmúlt évek nehézségeiről, a felmenő rendszerű Ifjúsági Katasztrófavédelmi Verseny megszervezéséről, annak megújításáról beszélt. Tanka László a 2021-ben végrehajtott fejlesztésekről számolt be részletesen, valamint kitért a 2022-es évre tervezett beszerzésekre, eszközök és programok cseréjére. Dobai Sándor a 2022-es évre tervezett főbb események tervéről adott számot, melyek a RSOE 40. évfordulójával állnak szoros kapcsolatban.

Az értekezleten szót kapott további három megyei titkárunk is. Tanai Csilla Fejér megyei titkárunk az Egyesület sokszínű programjairól tartott beszámolót, Poczok István Somogy megyei titkárunk az együttműködések fontosságáról beszélt. Nagy Gábor Ferenc, aki Csongrád-Csanád megye új titkára egy rövid bemutatkozással üdvözölte az értekezleten résztvevőket.

A találkozó amellett, hogy jó hangulatban telt el, sok érdekességet, új, jövőbe mutató törekvést, tervet és feladatot mutatott fel az Egyesület számára.

Ekkor frissült: szeptember 13, 2022