Együttműködési megállapodás megújítása

  1. szeptember 1-jén több évre visszanyúló, erős és jól működő együttműködést újított meg az RSOE és a Magyar Polgári Védelmi Szövetség (MPVSZ).

Egyesületünk a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága mellett több szervezettel is szoros, évtizedek óta jól működő stratégiai együttműködést folytat, többek között az MPVSZ-szel is.

Az eseményt megelőzően Dobai Sándor, az RSOE elnöke és Dr. habil. Endrődi István ny. tű. ezredes, a MPVSZ Országos Elnöke között megvalósult egyeztetéseknek megfelelően került megírásra az új együttműködési megállapodás, melyet 2023. szeptember 1-jén írtak alá, az RSOE Elnök utcai tárgyaló termében. A két szervezet között hosszú évek alatt felépített szoros kapcsolatot még intenzívebbé kívánják tenni a modern technika és technológia alkalmazásával.

Az eseményen visszaemlékeztek a két szervezet első találkozásaira, megbeszélésekre, közös munkákra. A megállapodás aláírását követően a szervezeti vezetők, valamint a képviselőik átbeszélték az MPVSZ új, modern és felhasználóbarát weboldalát is.

Ekkor frissült: szeptember 5, 2023