Országos Elnökségi Ülés

Egyesületünk május 10-én megtartotta az év 2. online Elnökségi Ülését, melyen 9 elnökségi tag vett részt. Az ülés során szervezetünk elnöke, Dobai Sándor örömmel jelentette be, hogy az elmúlt 31 év alatt közel 100 elnökségi ülést tartottunk. Beszédében tájékoztatta a tagokat a 2020-as év legkiemelkedőbb eseményeiről, kiegészítve a 2021-évben eddig történt feladatainkról.

Kiemelte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Tűzmegelőzési Bizottságával folytatott szoros együttműködést, beszámolt a virtuális valóság szemüvegre készített két lakosságtájékoztató film elkészítéséről, valamint tájékoztatta az elnökséget a katasztrófavédelem számára beszerzett VR szemüvegekről, továbbá az ehhez kapcsolódó képzésekről.

Az Országos Elnökség számára az ülést megelőzően valamennyi írásos dokumentációt megküldtük, úgy az elnöki beszámolót, mint a közhasznúsági jelentést, mérleget, új tagok felvételével kapcsolatos tájékoztatót. Az Elnökség valamennyi dokumentumot elfogadta és jóváhagyta a május végén megrendezésre kerülő éves Küldöttgyűlés számára felterjesztésre.

Fejes Tamás, a Felügyelő Bizottság tagja kiemelte az RSOE megújult weboldalát. Mint mondta, sokkal áttekinthetőbb lett az oldal és a megújult design is illik a szervezethez.

A szervezet vezetősége bízik abban, hogy a következő Elnökségi Ülést már személyesen tudja megtartani.

Ekkor frissült: szeptember 13, 2022