IX. Karancs gyalogtúra Nógrádban

Idei első regionális, szakmai rendezvényünk a IX. Karancs gyalogtúra volt, melyet április 15-én, 50 fő részvételével rendeztünk meg. A nógrádiakon kívül még további 2 vármegyei tagszervezetünkből - Hajdú és Szabolcs- vettek részt a túrán.

 

Az esemény megnyitóján a rendezvény védnökei Dobai Sándor, Egyesületünk elnöke, Seres Tibor tűzoltó ezredes, tűzoltósági főtanácsos, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Skuczi Nándor, Nógrád Vármegyei Közgyűlés elnöke, valamint a főszervező, Juhász László vármegyei titkárunk köszöntette a megjelenteket.

 

A bázis, a Salgótarján közelében található Tóstrand volt, ahonnan a reggelit követően Somoskőújfalut, Eresztvényt és Somoskőt érintve járták be a környék túraútvonalát. A visszaérkezés után a túrázókat egy finom ebéd várta. A délután folyamán szakmai és baráti beszélgetések zajlottak, emellett különböző játékos sportprogramokon lehetett részt venni, volt többek között lézerharc terepen, valamint az Egyesület által fejlesztett VR applikációkat tudták kipróbálni az érdeklődők.

 

A nap a vetélkedők eredményhirdetéseivel és a záróbeszédek megtartásával fejeződött be.

Ekkor frissült: április 27, 2023