A Közlekedés Kultúra Napja 2024

A Közlekedési Kultúra Napja a Közlekedés Tudományi Egyesület (KTE) tíz éve, 2015-ben 15 szervezettel elindított kezdeményezése, mely napjainkra több mint 140 szervezet közreműködésével az ország egyik legnagyobb közlekedési szakmai összefogásává, a közlekedők és a közlekedésben dolgozók ünnepnapjává vált. Egyesületünk is számos, a közlekedéssel kapcsolatos munkát, rendezvényt valósított meg, vagy vett részt rajta, mint partner, kitelepülő, vagy éppen, mint rendező.

Az idei jubileumi eseményhez mintegy 200 rendezvény kapcsolódik. Az AKKN fő célkitűzéseiről, üzeneteiről, értékeiről készült egy 3 perces rövid összefoglaló kisfilm, amely innen érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=YD4ZqAganhs

A jubileumi eseményhez kapcsolódóan YA OU énekes „Mondd, ki akarsz lenni (A Közlekedési Kultúra Napja Dal) címen egy dalt is szerzett értékes üzenetekkel, jó dallamvilággal, mely itt található: https://magneoton.lnk.to/YAOU_MKAL_AKKND

A Youtube link innen meg is osztható: https://youtu.be/OrlpsiYbXfs

A Közlekedési Kultúra Napjához kapcsolódóan önálló honlapoldalt és social média oldalakat hoztak létre, amelyen szeretnék népszerűsíteni és kommunikációs segítséget nyújtani a kapcsolódó rendezvényekhez, aktivitásokhoz is.

A honlap elérhetősége: www.akkn.hu

A Facebook elérhetősége https://www.facebook.com/kozlekedesikulturanapja

Az Instagram oldal elérhetősége: @akozlekedesikulturanapja

A Tiktok oldal elérhetősége: @kozlekedesikulturanapja

A jubileumi megnyitót május 10-én tarották Budapesten, a Művészetek Palotájában (MüPa), melyen az RSOE-t Kovács Csaba vezérigazgató képviselte.

Kulturált közlekedést minden napra!

Ekkor frissült: május 12, 2024