RSOE 40. születésnap

2022. március 1-én ünnepelte Egyesületünk alapításának 40. évfordulóját, melyen a hagyományoknak megfelelően kiosztásra kerültek a Törzsgárda tagságok is. A meghívottak között szerepeltek az Elnökség és Felügyelőbizottság tagjai és régi munkatársak is.

Az ünnepség „hibrid” módon valósult meg, a vezetőség és a törzsgárda jutalomban részesültek személyesen, az Elnök utcai központ tárgyalójában, míg a meghívottak, valamint munkatársaink az online térben vettek részt az ünnepségen. A jeles eseményt egy rövid, a 40 évet átölelő kis videó indította el, amely sokunkban rengeteg emléket idézett fel. Ezután Magyar-Kovács Erzsébet, Aranyosi Ervin, Az élet szép című versét olvasta fel. Ezt követően Dobai Sándor elnök üdvözölte a megjelenteket, beszédében összefoglalta az elmúlt négy évtized történéseit, kitért a szervezet fejlődésére, munkájának jelentőségére. Őt követte Kovács Csaba vezérigazgató rövid köszöntője, melyben ő is visszaidézte az elmúlt 40 év legkiemelkedőbb eredményeit.

Dobai Sándor elnök és Kovács Csaba vezérigazgató a hosszú éveken át tartó helytállásukért, kiváló munkájukért, valamint a veszélyhelyzetben végzett munkájukért adták át az elismeréseket a munkatársaknak. A jeles évfordulón 5 fő 5 éves, 6 fő 10 éves, 3 fő 15 éves, 1 fő 20 éves és 3 fő 30 éves letöltött munkaviszony után vehette át elismerő oklevelét.

Ezt követően az elnök az Egyesületben történt személyi változásokra tért ki. Lajtár Attila vezérigazgató-helyettes távozását követően most vehette át hivatalos vezérigazgató-helyettesi kinevezését Jung Gyula, üzemeltetési csoportvezető kinevezését pedig Rábai Roland. Az elnök és a vezérigazgató arra kérte a munkatársakat, hogy támogassák őket az új munkakörük hatékony és mihamarabbi betöltésében.

A vezetőség nevében köszönjük munkatársaink kitartó, értékteremtő munkáját és további sok sikert kívánunk a feladatok elvégzéséhez!

Ekkor frissült: szeptember 13, 2022