RSOE Regionális találkozók

2022. júniusában több regionális találkozónk is megvalósításra került a 40 éves évforduló jegyében.

Június 11-én a Vas megyei tagságunk Szombathelyre, június 17-én a Tolna megyei szervezetünk a Gemenci erdő közelében fekvő Pörbölyre, míg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tagságunk június 18-án Kótajra, valamint a Somogy megyei szervezetünk a Tókaji Parkerdőben szervezte meg regionális találkozóját.

A találkozók programjai változatosak voltak, minden titkárunk a saját területének adottságait, különlegességeit is bekapcsolta az események sorába. A rendezvényeken a szakmai bemutatók és beszélgetések mellett több szabadidős tevékenységekre is lehetőség nyílt. Volt ahol erdő- és csónaktúrán vehettek részt tagtársaink, volt ahol polgárivédelmi óvóhelyet és múzeumot látogathattak meg, de volt olyan is, ahol sport- és horgászversenyen vehettek részt.

A szervező megye mellett a szomszédos megyékből is jöttek résztvevők. Így a nyugati találkozón a Vas- és Zala megyeiek, délen Tolna-, Fejér-, Somogy- és Baranya megyeiek, míg keleten Szabolcs-Szatmár-Bereg-, Hajdú-Bihar-, Heves- és Jász-Nagykun-Szolnok megyeiek jelentek meg, valamennyi eseményen 35-45 fővel képviseltetve magukat.

A találkozókon átadásra kerültek a megyei igazgatóságok, valamint a tagszervezeteink számára elkészített 40 éves jubileumi oklevelek, ezzel is kifejezve köszönetünket az eddig megvalósított együttműködések tekintetében.

Ekkor frissült: szeptember 13, 2022