Befejeződtek a 2022-es beszámoló taggyűlések

Az idei évben a megyei tagszervezetek a tagság személyes részvétele mellett, költségoptimalizálások miatt az egyesület vezetői online térben vettek részt a legtöbb megyei taggyűlésen. Voltak megyék ahova személyesen kellett ellátogatnunk, ezek oka többek között új megyei titkár választása, vagy a regionális találkozó elmaradása volt. A 30 megyei tagszervezet több, mint 1000 tagjának mintegy 60%-a vett részt a taggyűléseken.

A tagság kapott egy általános, az idei évre vonatkozó összefoglalót a végrehajtott feladatok, munkák elvégzéséről és szervezeti eseményekről, melyet a megyei titkárok adtak elő. Az ő előadásuk tartalmát egészítette ki Dobai Sándor, az Egyesület elnöke. A beszámolók és az elnöki kiegészítés kiemelt szakmai témái: VR szemüveg, VÉSZ alkalmazás, honlapok, TFK, valamint a 40. évfordulóhoz kapcsolódó regionális találkozók. Felvázolásra kerültek a jövő évi tervek, célok, elképzelések is. Minden gyűlésen képviseltette magát a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetőségéből vagy az igazgató, vagy az igazgató-helyettes, akik elismerően beszéltek az RSOE munkájáról.

A hivatalos események zárása a taggyűlésen elhangzottak megszavazása volt, amit kötetlen szakmai és baráti beszélgetések követtek.

Valamennyi taggyűlés jó hangulatban telt.

Ekkor frissült: november 16, 2022